WORD LID

Waarom lid worden?

Elke organisatie of vereniging heeft belang bij veel leden. Ook BRES! Hoe meer leden BRES heeft, des te sterker BRES staat in de onderhandelingen met DUWO. Immers, hoe meer leden we hebben, des te meer huurders we vertegenwoordigen en des te serieuzer we worden genomen door DUWO. Maar een lidmaatschap bij BRES is niet enkel in ons belang, ook in jouw belang. Wij behartigen jouw belangen om jou een zo’n zorgeloze studententijd in jouw DUWO-woning te laten beleven zonder rare fratsen. Wij staan jou bij in raad en daad!

Wat zijn de kosten?

Het lidmaatschap van BRES bedraagt € 0,55 per maand. Dit wordt verrekend door DUWO in de maandelijkse huur en is te zien op je specificatie van de servicekosten.

Hoe word je lid?

Lid worden is heel gemakkelijk. Wanneer je een woning bij DUWO huurt, ben je automatisch lid van BRES. Hoe weet je zeker of je lid bent? BRES stuurt vier maal per jaar een nieuwsbrief rond aan de hand van een geüpdatet ledenbestand. Heb je deze niet ontvangen, dan kan het zijn dat je geen lid bent. Stuur in dat geval BRES of DUWO gerust een mailtje.

Verhuizen

Mocht je lid zijn en verhuizen naar een ander pand van DUWO dan is er niets aan de hand. Wanneer jij jouw prachtige studentenwoning gaat verlaten, dan wordt je uitschrijving automatisch voor je geregeld. Ontvang je per ongeluk nog mailing van ons? Geen paniek! Je verhuizing wordt zo snel mogelijk doorgevoerd in het ledenbestand.

Lidmaatschap opzeggen

Indien je geen lid meer wilt zijn van BRES, verzoeken wij jou dit aan ons door te geven op onderstaand mailadres. Geef bij jouw opzegging de volgende gegevens door:

  • Naam

  • Adres

  • Opgaaf van reden

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van waar BRES zich mee bezig houdt? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op Facebook. (hyperlink!) Zo blijf je up-to-date! Wil je met ons meedenken? Laat het ons weten of wellicht is een bestuursfunctie iets voor jou.