OVER BRES

Bestuur van BRES

Kimber MiedemaVoorzitter
Twee jaar geleden ben ik dankzij de eerstejaars- en reistijdvoorrang in een complex van DUWO beland. Heen en weer reizen tussen Friesland en Leiden was (en is) geen optie dus DUWO was mijn redder in nood. Ondanks dat het heerlijk wonen is bij DUWO, kunnen er zo nu en dan ook dingen mis gaan en dan is het fijn om een steuntje in de rug te hebben van BRES, de huurdersbelangenvereniging van DUWO Leiden, waar ik mij inmiddels de voorzitter van mag noemen.

Ik ben nu een tweedejaars Kunstgeschiedenis studente en hoewel dit helemaal niets met studentenhuisvesting te maken heeft, vind ik het interessant en belangrijk mij in te zetten voor de belangen van studenthuurders, aangezien deze nogal eens ondergesneeuwd kunnen worden door de bedrijfsvoering van DUWO.

Maaike VeenstraSecretaris
Een lekkende kraan, een storing in de meterkast of een afgebroken sleutel in het slot: het kan iedereen overkomen en dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk word opgelost. In zo’n geval bel je DUWO, maar als je er met DUWO niet uitkomt dan staat BRES voor je klaar!

BRES behartigt jouw belangen bij DUWO. Daarnaast staan we altijd klaar om jou te helpen met vragen, problemen of klachten. Heb je een probleem met DUWO? Neem contact met ons op via info@huurdersverenigingbres.nl!

Ik ben dit jaar begonnen met mijn studie geschiedenis en ik rond tegelijkertijd mijn studie Europese studies af. Ik vind het belangrijk dat ook studenten een fijne woonbeleving hebben en ik zet mij daarom naast mijn studie graag in voor jullie belangen bij DUWO.

Lars de GrootPenningmeester en Bestuurslid Public Relations
Sinds januari 2017 maak ik deel uit van het BRES bestuur. Al enige tijd ben ik zelf DUWO huurder en weet ik dat problemen met kamerhuur vervelend kunnen zijn. Als je er met DUWO niet uitkomt kan BRES jou daarom helpen. Als bestuurslid van BRES zal ik mij daarom inzetten voor jouw belangen. Ik studeer Internationale betrekkingen en organisaties, inmiddels mijn tweede jaar. Schroom bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen!
Daan MustersBestuurslid Extern Jr.
Sinds oktober 2017 vervul ik de functie van bestuurslid Extern Jr. in het bestuur van BRES. Samen met Jitse ben ik verantwoordelijk voor het overleg met DUWO op bestuurlijk niveau. Daarmee houden wij ons dus niet alleen bezig met DUWO Leiden, maar ook met het ‘centrale’ beleid; zaken die op alle vestigingen van DUWO in Nederland van toepassing zijn. Samen met de andere huurdersverenigingen van DUWO vergaderen wij een aantal keer per jaar met het bestuur van DUWO en nemen we deel aan zogenaamde themabijeenkomsten – hier krijgen we de kans om specifiek beleid van DUWO van in- en aanvullingen te voorzien. BRES is dus verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de Leidse huurder – ook op het hoogste overlegniveau.