OVER BRES

Bestuur van BRES

Kimber MiedemaVoorzitter
Als voorzitter richt ik mij specifiek op het vergroten van de efficiëntie binnen het bestuur, waarbij het van belang is de visie van de vereniging niet uit het oog te verliezen. Daarnaast onderhoud ik het contact met DUWO Leiden en de lokale partijen.
Hoewel mijn opleiding Kunstgeschiedenis niets met studentenhuisvesting te maken heeft, vind ik het interessant en belangrijk mij in te zetten voor de belangen van studenthuurders, aangezien deze nogal eens ondergesneeuwd kunnen worden door de bedrijfsvoering van DUWO.
Nikki GommersSecretaris
Als secretaris ben ik vaak het eerste contact met BRES. Heb je een vraag, klacht of probleem, schroom niet en stuur ons een mailtje (info@huurdersverenigingbres.nl) en ik zal ervoor zorgen dat je mail bij de juiste persoon terecht komt.
Gedurende mijn studententijd heb ik me op verschillende manier ervoor ingezet dat iedereens stem gehoord wordt. Of dit nu in de politiek, in een vereniging of binnen de universiteit is. Vanaf januari 2018 doe ik dit ook voor huurders van DUWO. Ik vind het zeer belangrijk dat iedereen een fijne tijd heeft in zijn/haar DUWO-woning. Dit rechtvaardigheidsgevoel uit zich ook in mijn studiekeuze: in de zomer van 2017 heb ik mijn bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden behaald, en nu volg ik de master Politieke Communicatie aan de UvA.
Lars de GrootPenningmeester en Bestuurslid Public Relations
Sinds januari 2017 maak ik deel uit van het BRES bestuur. Al enige tijd ben ik zelf DUWO huurder en weet ik dat problemen met kamerhuur vervelend kunnen zijn. Als je er met DUWO niet uitkomt kan BRES jou daarom helpen. Als bestuurslid van BRES zal ik mij daarom inzetten voor jouw belangen. Ik studeer Internationale betrekkingen en organisaties, inmiddels mijn derde jaar. Schroom bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen!
Jeroen MarkerinkAlgemeen bestuurslid en Bestuurslid Promotie
Sinds januari 2018 ben ik zowel als ‘bestuurslid promotie’ (samen met Lars), als ‘bestuurslid algemeen’ onderdeel van BRES geworden. Als promotor zorg ik voornamelijk voor de bekendheid van BRES bij huurders, zodat deze met hun problemen en vragen ons weten te vinden en wij hen zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen en bijstaan. Daarnaast assisteer ik de andere bestuursleden waar nodig met de bijstand van huurders en onderhandelingen met DUWO en andere partners over beleid. Ik studeer zelf Staats- en Bestuursrecht en ben zeer begaan met de belangen van huurders. Mocht je dus een vraag, opmerking of probleem hebben laat het ons weten via de website, mail of Facebook!
Jitse BrouwerBestuurslid Extern Sr.
Daan MustersBestuurslid Extern Jr.
Sinds oktober 2017 vervul ik de functie van bestuurslid Extern Jr. in het bestuur van BRES. Samen met Jitse ben ik verantwoordelijk voor het overleg met DUWO op bestuurlijk niveau. Daarmee houden wij ons dus niet alleen bezig met DUWO Leiden, maar ook met het ‘centrale’ beleid; zaken die op alle vestigingen van DUWO in Nederland van toepassing zijn. Samen met de andere huurdersverenigingen van DUWO vergaderen wij een aantal keer per jaar met het bestuur van DUWO en nemen we deel aan zogenaamde themabijeenkomsten – hier krijgen we de kans om specifiek beleid van DUWO van in- en aanvullingen te voorzien. BRES is dus verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de Leidse huurder – ook op het hoogste overlegniveau.
Maaike VeenstraBestuurslid Lokaal
Een lekkende kraan, een storing in de meterkast of een afgebroken sleutel in het slot: het kan iedereen overkomen en dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk word opgelost. In zo’n geval bel je DUWO, maar als je er met DUWO niet uitkomt dan staat BRES voor je klaar!

BRES behartigt jouw belangen bij DUWO. Daarnaast staan we altijd klaar om jou te helpen met vragen, problemen of klachten. Heb je een probleem met DUWO? Neem contact met ons op via info@huurdersverenigingbres.nl!

Ik ben dit jaar begonnen met mijn studie geschiedenis en ik rond tegelijkertijd mijn studie Europese studies af. Ik vind het belangrijk dat ook studenten een fijne woonbeleving hebben en ik zet mij daarom naast mijn studie graag in voor jullie belangen bij DUWO.