OVER BRES

Bestuur van BRES

Nikki GommersSecretaris
Als secretaris ben ik vaak het eerste contact met BRES. Heb je een vraag, klacht of probleem, schroom niet en stuur ons een mailtje (info@huurdersverenigingbres.nl) en ik zal ervoor zorgen dat je mail bij de juiste persoon terecht komt.
Gedurende mijn studententijd heb ik me op verschillende manier ervoor ingezet dat iedereens stem gehoord wordt. Of dit nu in de politiek, in een vereniging of binnen de universiteit is. Vanaf januari 2018 doe ik dit ook voor huurders van DUWO. Ik vind het zeer belangrijk dat iedereen een fijne tijd heeft in zijn/haar DUWO-woning. Dit rechtvaardigheidsgevoel uit zich ook in mijn studiekeuze: in de zomer van 2017 heb ik mijn bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden behaald, en nu volg ik de master Politieke Communicatie aan de UvA.
Lars de GrootBestuurslid Lokaal
Sinds januari 2017 maak ik deel uit van het BRES bestuur. Al enige tijd ben ik zelf DUWO huurder en weet ik dat problemen met kamerhuur vervelend kunnen zijn. Als je er met DUWO niet uitkomt kan BRES jou daarom helpen. Als bestuurslid van BRES zal ik mij daarom inzetten voor jouw belangen. Ik studeer Internationale betrekkingen en organisaties, inmiddels mijn derde jaar. Schroom bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen!
Jitse BrouwerBestuurslid PR en Extern Sr.
Sinds januari 2016 zet ik mij in voor BRES Leiden als bestuurslid extern. Als extern vertegenwoordiger probeer ik samen met Daan de bedrijfsvoering van DUWO te controleren op bestuurlijk niveau. Dit doen wij doormiddel van overleg met belangenpartijen, DUWO en andere huurdersorganisaties. Samen zorgen wij ervoor dat het toekomstige beleid altijd in het voordeel van de huurder is.

Daan MustersBestuurslid Extern Jr.
Sinds oktober 2017 vervul ik de functie van bestuurslid Extern Jr. in het bestuur van BRES. Samen met Jitse ben ik verantwoordelijk voor het overleg met DUWO op bestuurlijk niveau. Daarmee houden wij ons dus niet alleen bezig met DUWO Leiden, maar ook met het ‘centrale’ beleid; zaken die op alle vestigingen van DUWO in Nederland van toepassing zijn. Samen met de andere huurdersverenigingen van DUWO vergaderen wij een aantal keer per jaar met het bestuur van DUWO en nemen we deel aan zogenaamde themabijeenkomsten – hier krijgen we de kans om specifiek beleid van DUWO van in- en aanvullingen te voorzien. BRES is dus verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de Leidse huurder – ook op het hoogste overlegniveau.
Maaike VeenstraVoorzitter
Een lekkende kraan, een storing in de meterkast of een afgebroken sleutel in het slot: het kan iedereen overkomen en dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk word opgelost. In zo’n geval bel je DUWO, maar als je er met DUWO niet uitkomt dan staat BRES voor je klaar!

BRES behartigt jouw belangen bij DUWO. Daarnaast staan we altijd klaar om jou te helpen met vragen, problemen of klachten. Heb je een probleem met DUWO? Neem contact met ons op via info@huurdersverenigingbres.nl!

Ik ben dit jaar begonnen met mijn studie geschiedenis en ik rond tegelijkertijd mijn studie Europese studies af. Ik vind het belangrijk dat ook studenten een fijne woonbeleving hebben en ik zet mij daarom naast mijn studie graag in voor jullie belangen bij DUWO.